?

Log in

No account? Create an account

Ik van jou.

Informatie; Naam; Joeke Betsie Honig Leeftijd; 17 (: Woonplaats;…

Ik van jou. Jij ook van mij?

Ik .. van jou.
Jij ook van mij?

Previous Entry Share Next Entry
snoep
Informatie;
Naam; Joeke Betsie Honig
Leeftijd; 17 (:
Woonplaats; Amsturrrrrdam (maar ik heb een Haarlems accent! Met zo'n kakkers-r haha)
Liefde/Relatie; Jaa, met Vincent, 3,5 maand nu :) En hij is zo leuk!

Houd van; Heel erg veel, maar vooral lekker lui hangen met veel dekens en kussens, met vrienden lachen en gekke dingen doen en goeie muziek luisteren/maken.
Houd niet van; Het gevoel dat mensen je niet mogen, verlegenheid (vaak veel last van), onzekerheid, ruzie, al dat gezwats van politici, en nouja nog veel meer.
Muzieksmaak; Zó veel verschillende dingen... van heel veel bands vind ik maar een of twee nummers leuk (behalve van Mindless Self Indulgence, Sean Paul, The Prodigy, Kula Shaker, Dandy Warhols en De Hardheid).
Studie/werk; School (5havo) en ik werk sinds morgen (haha!) bij een heel schattig cateringbedrijfje als afwashulpje en iemand die vanalles opruimt en klusjes doet.

Jouw visie op;
Liefde; Het is zo fijn om mensen om je heen te hebben die van je houden... liefde qua verliefdheid daar ben ik altijd hééél snel mee (helaas!) maar nu heb ik 3 maanden met Vincent en dat gaat zó erg niet uit! Elke keer als ik hem zie krijg ik vlinders... vlinders zijn belangrijk :).
Vriendschap; Ik heb een paar goeie vrienden, ik maak ze er alleen niet snel bij. Maar degenen die ik heb zijn echt de liefsten!
Ex-vriendjes/vriendinnen; Tja, ik heb er echt ernstig veel :$ (waar ik niets van snap. tenminste, dat er zo veel jongens geweest zijn die mij als hun vriendinnetje wilden.) Ik ben er echt niet trots op! Maar eigenlijk ál mijn exen zijn nog vrienden van me en ik kan het goed met ze vinden, omdat je toch een leuke tijd gehad hebt met ze en veel gedeeld hebt.

Foto;

'nouwe.


nog'nouwe.


(omdat mijn vriendje en ik allebei érrrrug fotogeniek zijn ^^)
Powered by LiveJournal.com