?

Log in

Ik van jou.

Informatie; Naam; Tim Leeftijd; 16 Woonplaats; Breda…

Ik van jou. Jij ook van mij?

Ik .. van jou.
Jij ook van mij?

Previous Entry Share Next Entry
Informatie;
Naam; Tim
Leeftijd; 16
Woonplaats; Breda
Liefde/Relatie; Ik heb geen relatie, maar ben wel een beetje verliefd. Maar dat lijkt ook steeds minder te worden.

Houd van; Bas spelen, Iets gezelligs doen met vrienden & vrienden in het algmeen, Met muziek bezig zijn, Games spelen, Tennissen.
Houd niet van; Mensen die denken dat ze alles zijn, mensen die niks zelf weten te verzinnen en vervolgens maar iemand na gaan doen, mensen zonder een eigen mening.
Muzieksmaak; Ik hou eigenlijk van best veel muziekstijlen, maar muziekgenres waar ik niet van hou zijn: R&B, Blues, Jazz, Rap en Hardcore en Terror enzo.
Studie/werk; Ik zit nu in mijn laatste jaar (5 Havo) van het Newmancollege

Jouw visie op;
Liefde; Ik vind dat liefde iets heel moois is, dat het vooral voldoening geeft, geluk. Het is iets wat ik eigenlijk té graag zou willen, maar waar ik nou ook weer niet naar ga zoeken. Het komt vast ooit nog wel een keer.
Vriendschap; Dat is eigenlijk een van de belangrijkste dingen voor mij, daar vertel ik bijna alles aan, en ze zijn er altijd om mij te troosten of te helpen als ik ergens mee zit. Ik zou niet zonder mijn lieve vrienden en vriendinnen kunnen.
Ex-vriendjes/vriendinnen; Daar heb ik er niet echt veel van, 4 ex-vriendinnen, waar er maar 2 van zijn waar ik nog echt bevriend mee ben en echt goed mee kan optrekken.

Foto's;
<img src="http://img.photobucket.com/albums/v234/thenicefreak/IMG_0007.jpg" <img src="http://img.photobucket.com/albums/v234/thenicefreak/IMG_0032.jpg"
Powered by LiveJournal.com